Sposób przygotowania

Pieczarki dobrze myjemy... wkładamy do wrzątku i obgotowujemy około 15 minut. Następnie wykładamy na sitko by dobrze obciekły.W garnku roztapiamy smalec i margarynę, wrzucamy pieczarki, dusimy ok 10 minut coraz mieszając je. Doprawiamy solą i pieprzem - raczej powinny być na ostro.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    uwielbiam pieczarki
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    jak ja je lubię; są takie smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    miłe jedzonko
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam je pod każdą postacią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !