Sposób przygotowania

Mięso kroimy na 4 kotlety, lekko rozbijamy, a następnie z każdej strony smarujemy miodem i wkładamy do pojemniczka. Resztę miodu również wlewamy do pojemniczka i zatykamy szczelnie. Kotlety pozostawiamy w lodówce przez noc. Gotowe przyprawiamy pieprzem, solą i czosnkiem a następnie panierujemy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor. Smacznego !!

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    ciekawe jak smakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Miód, czy miód pitny?, Bo miód pitny to alkohol i raczej nie ma jak nim \"posmarować\". Jak duże ma być to \"opakowanie\" z miodem na 0,5 kg schabu?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Koper - miód - ile to zależy jak lubisz ja daję 200-250g zależy jaki słoiczek mam w domu.
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie jadłam takiego dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    bardzo ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    jeszcze nie jadłam tak przygotowanego kotleta:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !