Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić , umyć ,osączyć , odciąć ogonki, opruszyć solą ,pieprzem i majerankiem, skropić sokiem z cytryny. Z mąki, mleka i jaj oraz 1\\2 szklanki wody przygotować ciasto, posolic do smaku i usmażyć na rozgrzanej patelni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis do wypróbowania :) będzie pyszne danie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zabieram do mojej księgi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !