Sposób przygotowania

Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C. Utrzyj masło z cukrem na gładką masę i dodawaj jajka (po jednym), cały czas mieszając. Połącz mąkę, 1/2 szklanki wiórków, proszek do pieczenia, 4 łyżki kakao i wymieszaj z masą maślaną. Foremki na babeczki wysmaruj masłem i posyp kruszonymi biszkoptami. Wlej do nich ciasto. Piecz 12-15 minut, wyjmij ostudzone. Pozostałe wiórki kokosowe i kakao wymieszaj, posyp nimi babeczki, na wierzch połóż gałkę lodów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    uwielbiam i czekolade i kokosy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !