Sposób przygotowania

Pstrąga oczyścić. W środku nasmarować wegetą dodać masło i pietruszkę.Pstrąga przełożyć na blachę wysmarowaną olejem i nagrzaną. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 160 st na około 30 min. Przed podanie skropić sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pięknie wygląda pewnie też super smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    wyśmienite;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super podany:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ale se narobiłam apetytu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pyszna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pysznie się prezentuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !