Sposób przygotowania

Biszkopt:
Ubić białka dodać cukier i żółtka. Ubijać tak długo aż nie będzie ciasto spadać z łyżek z miksera. Mąkę wymieszać z proszkiem powoli dodawać do jajek i mieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem. Pieczemy około 20 min w 170 st.

Bita śmietana:zimną kremówkę przelać do wysokiego garnka i ubić na sztywno,dodać cukier puder i śmietan fixy i chwilkę ubić.Wyłożyć na zimny biszkopt,poukładać pokrojone brzoskwinie z puszki .Zalać tężejącą galaretką brzoskwiniową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam takie ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha musi byc:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda smakowicie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    prezentuje się pięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny deserek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    deserek palce liza?;-0
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciasto marzenie-pychotka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    brzoskwinie najbardziej lubię w ciastach z galaretką .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !