Sposób przygotowania

Rybę wyfiletować.Pokroić na kawałki. Włożyć do garnka wraz z głową(oczyszczoną z oczu i skrzeli).Dodać obrane, umyte i dowolnie pokrojone warzywa i przyprawy oprócz mielonego pieprzu.Gotować ok. 30 min.na wolnym ogniu. Rybę wyjąć, zrobić i ugotować na rosole lane kluseczki. Na talerzu układać kawałki ryby, zalewać rosołem i obficie posypać natką pietruszki. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawy rosołek :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam takiego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !