Sposób przygotowania

Sałatę opłucz, osusz, porwij na kawałki. Czosnek obierz i posiekaj. Zeszklij na 1/2 oliwy, wrzuć pokrojoną w kostkę bułkę, usmaż na złoto. Odsącz z nadmiaru tłuszczu. Jajka włóż na 2 min do wrzątku, rozbij, roztrzep z solą, utrzyj z rozgniecionymi anchois. Wymieszaj z reszta oliwy, musztardą, pieprzem i solą do smaku. Sosem polej sałatę. Posyp grzankami i parmezanem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aleida

    jedna z moich ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    brzmi kusząco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej nazwa super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !