Sposób przygotowania

Pora oczyścić i pokroić w cieniutkie talarki. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Ogórki kwaszone zetrzeć na jarzynówce. Składniki przygotowane w ten sposób połączyć ze sobą dodając majonez, sól oraz pieprz do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Robię podobną, jest bardzo dobra.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Barodzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Barodzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajna, lubie taką.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    robię taką i jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !