Przepis i sposób przygotowania na: Waniliowe babeczki z brzoskwiniami
Kroki postępowania
N
mąka pszenna |
2 szkl
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
cukier puder |
10 dag
|
cukier waniliowy |
1 łyżka
|
żółtko jajek |
1 szt
|
masło |
12 dag
|
śmietana gęsta |
2-3 łyżki
|
sok z cytryny |
1 łyżka
|
brzoskwinie |
10 szt ( średnich)
|
Biszkopty |
1/3 szkl ( pokruszone)
|
cukier waniliowy |
3 łyżeczki
|
śmietana kremówka |
200 ml
|
cukier puder |
2 łyżki
|
fix do śmietany |
1 opakowanie
|
maliny świeże |
|
płatki migdałowe |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: