Sposób przygotowania

Kukurydzę osączyć, masło roztopić i dusić w nim kukurydzę z ziołami około 5-10 minut. Ostudzić, dodać jajo i starty ser. Mięso pokroić w cienkie plastry, rozbić, natrzeć solą i pieprzem. Na każdy plaster nałożyć łyżkę farszu z kukurydzy, zwinąć ciasno, spiąć wykałaczką, zanurzyć w mleku, obtoczyć w tartej bułce i smażyć ze wszystkich stron na oleju, na bardzo małym ogniu. Podawać z kaszą i pikantną surówką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawy środek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !