Sposób przygotowania

Skrzydła indycze oczyścić i ugotować wywar.. z dodatkiem przypraw i cebuli..
Mięso wyjąć i oddzielić od kości, rozdrobnić.
Kapustę poszatkować i sparzyć wrzątkiem, odcedzić, dodać wywar i mięso.
oraz marchewkę i pora, ugotować do miękkości kapusty, w razie potrzeby dolać wody lub bulionu.. dodać koncentrat i zagotować, posypać natką

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię takie kapuśniaczki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na indyku jeszcze nie robiłam kapuśniaczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    kapuśniak z młodej kapusty to jest to :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !