Sposób przygotowania

Brukselkę obgotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Odsączyć i wyłożyć na talerz. Ugotowane na twardo jajka pokroić na małe kawałki. Bułkę tartą zrumienić na maśle, polać brukselkę, posypać jajkiem i zieleniną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno wypróbuję
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    brukselki nie lubię, jakoś mi nie smakuje
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajny przepis :) lubie brukselke :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !