Sposób przygotowania

Oddzielić białka od żółtek, białka zetrzeć na średnich oczkach tarki, a następnie ułożyć na dnie miski. Na białka położyć połowę startego żółtego sera. Posmarować połową majonezu rozcieńczonego wodą. Na majonezie ułożyć warstwę drobno posiekanej cebuli, na której położyć osączoną pangę. Rybkę przykryć resztą sera żółtego, na którym położyć kukurydzę. Posmarować resztą majonezu, a następnie posypać drobno startym żółtkiem. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !