Składniki:
pierś z kurczka | 1/2 sztuki |
ser żółty | 20 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 1/3 szklanki |
woda letnia | 1/4 szklanki |
koperek | do smaku |
gyros | do smaku |
jajko | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
patison | kilka szt |
pierś z kurczka | 1/2 sztuki |
ser żółty | 20 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 1/3 szklanki |
woda letnia | 1/4 szklanki |
koperek | do smaku |
gyros | do smaku |
jajko | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
patison | kilka szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: