Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka duszony z dodatkiem szpinaku
Szpinak odmrożony smażymy w rondelku z mała ilością oleju lub tłuszczu. Doprawiamy do smaku. Dodajemy szczyptę czosnku granulowanego.
pierś z kurczaka | 1 mała sztuka |
warzywa mrożone | 450 g |
szpinak mrożony | 500 g |
olej | 2-3 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | szczypta |
oregano | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: