Sposób przygotowania

Masło z cukrem pudrem i cukrem waniliowym ucieramy na puch, dodajemy po jednym żółtku.
Gdy masa będzie jednolita dodajemy ser cały czas ucierając.
Do masy serowej dodajemy mąkę przesianą przez sito i budyń.
Na końcu dodajemy pianę ubitą na sztywno, delikatnie mieszając.
Wylewamy ciasto do formy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika, pieczemy w temp. 180 stop. przez 80 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    luna19

    ale dużo sera.. pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam sernik!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    jak dawno już nie jadłam sernika... mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !