Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Wyrzucić twarożek do miseczki. Pokroić jajka w kostkę i rzodkiewkę w małe talarki. Posiekać szczypior i wymieszać doprawiając solą . Idealna na kanapki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    minka

    moja babcia takie robiła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    pyszne ;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    ja jeszcze trochę śmietany dodaję aby się lepiej zlepiło :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    taka wiosenna! bardzo dobra!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    pycha ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny pomysł na śniadanie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne śniadanko
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny lekki twarożek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    jeszcze z jajkiem nie próbowałam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ntalia

    Pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam taka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    super śniadanko, ja dodaję jeszcze sporo koperku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zaraz zrobię ,może przywołam wiosnę ,takim wiosennym śniadaniem
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !