Sposób przygotowania

Mięso podzielić na 2 porcje. Rozbić lekko tłuczkiem, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem i natrzeć czosnkiem. Odstawić na 30 minut do lodówki. Kotlety usmażyć na rozgrzanym oleju. Przełożyć do garnka, podlać wodą i dusić do miękkości.
Na pozostałym tłuszczu usmażyć cebulkę.
Podawać z kluskami śląskimi, szarym sosem, mięso udekorować cebulką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    aż się głodna zrobiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    znakomite :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    matuchno :) jak to pieknie wyglada.... ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ale świetnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie apetyczne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajnie wygląda takie mięsko z cebulką;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !