Sposób przygotowania

Mąkę, masło, żółtko , cukier i cukier waniliowy szybko zagnieść aby powstały grudki.
Używać do posypywania ciasta.

Komentarze

  • -2
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    kruszonka jak kruszonka ...:P
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    będzie pyszna
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    na drożdżówke swietna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    nie bobilam jeszcze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajna
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dokładnie tak samo robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    kruszonkę bardzo lubię i często ją wydłubuję z ciasta :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra,uwielbiam kruszonkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    kruszonke wyjadalam z wszystkich ciast mojej babci. potem zostawaly takie "gole", a babacia sie denerwowala ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !