Sposób przygotowania

Zagotowac wodę na ryż, dodac do niej curry i sól oraz odrobine oleju. Wsypac ryz gdy zawrze i gotowac około 17 minut. Rybę pokroic w mniejsze kawałki, posolic i popieprzyc. Usmażyc na oleju pod koniec dodajac pokrojoną cebulę. Na półmisek wyłiżyc ugotowany ryz a na nim rybę, przybrac zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    Ciekawy przepis :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    lubię takie smaki :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    z przyprawa curry :) az mi sie rybki zachciało :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też lubię curry
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    mintaj jest przepyszny pod każdą postacią
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo tak jutro piątek i na pewno ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię mintaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !