Sposób przygotowania

Makaron lasagne ugotować al dente. Do naczynia z zimną wodą włożyć na chwilę ugotowane plastry makaronu aby się zahartowały.
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Śmietanę wymieszać z mlekiem, dodać troszkę soli i pieprzu.
Szpinak rozmrozić na patelni, wymieszać z jajkami, solą i pieprzem.
Warstwami układać składniki, zacząć od sosu, potem makaron, ser, szpinak, makaron. Powtarzać dwukrotnie. Na koniec posypać serem. Piec w piekarniku 180 st.C. ok 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    uwielbiam ją :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    mmm... zgłodniałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    bas113

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dzis tez lasagne zrobilam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dzis tez lasagne zrobilam
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ooo super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !