Sposób przygotowania

Buraczki należy umyć, oczyścić, opłukać i włożyć do wrzącej wody. Gotujemy je pod przykryciem. Odcedzamy, studzimy i obieramy. Następnie buraczki kroimy w paseczki i mieszamy je z opłukanymi rodzynkami i oliwą. Doprawiamy do smaku, dzielimy na porcje i posypujemy przetartym przez sitko serem twarogowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    musze wypróbowac
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    musze wypróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszne, ; )
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !