Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wymieszać i wlać do uprzednio wysmarowanej margaryną i wysypanej tartą bułką tortownicy z kominkiem.
Na wierzchu ułożyć truskawki.
Ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i piec 50 minut.
Przygotować lukier i polać nim wystudzone ciasto.
Udekorować perełkami i posypać delikatnie czekoladą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne ciasto
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    po prostu świetne ciacho!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !