Sposób przygotowania

Udka ugotować z dodatkiem wegety .. bób ugotować osobno w posolonej wodzie.
W osobnym garnku ugotować sos, wlać szklankę rosołu z gotowanie udek i dodac koncentrat z przyprawami..
zagotować. W razie potrzeby zagęścić mąką.
Do dużego rądla wsypać bób, ułożyc udka i polać sosem.. Podgrzać całość.
Na talerze ułożyć udka, wymieszac bób z sosem i też rozłożyć w talerze.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ale smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    aj ja jak lubię patrzeć na Twoje zdjęcia:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    piękna kompozycja, a bób uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !