Sposób przygotowania

skrzydełka i włoszczyzne dokładnie umyć i zagotować w ok. 4-5 l wody. dodać koncentrat pomidorowy , doprawić kostkami rosołowymi.
ugotowane warzywa lekko schłodzić i rozdrobnić z kilkoma łyzkami wywaru w blenderze. nastepnie zmiksować z kubkiem śmietany 12% i połączyć z wywarem. Dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie się prezentuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    swietny ten makaronik w literki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !