Sposób przygotowania

Na marynatę obierz cebule i pokrój w plastry, dodaj wino i przyprawy. Włóż mięs na dobę. Wyjmij mięso z marynaty. Włóż mięso do naczynia żaroodpornego i piecz godzine podlewając marynatą a potem tworzącym się sosem.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacyjna potrawa na wytworne spotkanie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    musi być pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a wino jakie wytrawne ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawe, ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jest bardzo krucha i soczysta
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała i krucha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !