Sposób przygotowania

Margarynę rozgrzać w rondlu,dodać mąkę i przesmażyć.Dodać rozdrobnioną kostkę rosołową,dolać wody i gotować,aż sos zgęstnieje.Umyty koperek pokroić i dodać do sosu.Jeszcze chwilę pogotować.Doprawić cukrem,pieprzem i maggi.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Lekki, na upalne dni wprost nie zastąpiony.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Zapachniało wiosną :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo lubię sos koperkowy.Poczekam na świeży z działki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !