Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, obrane ziemniaki i marchewki pokroić w talarki, cebulę w piórka. Cebulę obsmażyć w połowie margaryny, dodać warzywa (kapustę, marchew, ziemniaki), przyprawy, pół litra wody, kostkę rosołową. Gotować pod przykryciem 40 minut. Kiełbasę pokroić w plasterki i obrumienić na reszcie tłuszczu. Rumianą dodać do zupy. Na końcu dodać gałkę muszkatołową, doprawić solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !