Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zielone jajka faszerowane

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtka jaj
2 szt.
szczypiorek posiekany
2 łyzki
szpinak mrożony
2 łyżki
koperek
1 łyzka
natka pietruszki
1 łyzka
sok z cytryny
1 łyzka
sól
do smaku
Sklep Prymat
Pieprz biały mielony Prymat
do smaku
twaróg
10 (półtłusty)
jajko ugotowane na twardo
10 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: zielone jajka faszerowane

Jajka obrać i przekroić na połówki. Wydrążyć żółtka, dać do miski. Do miski dać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku. Białka każdego jajka napełniać masą i układać na półmisku,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 11.12.2010 15:15
niekoniecznie, można go dobrze odcisnąć
mala2021 11.12.2010 06:01
mam pytanie, czy szpinak należy podsmażyć?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak