Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mrożony filet z pangi - odmrażamy, odsączamy z wody np do recznika paierowego, solimy z obu stron nastepnie moczymy w jaky i przekładamy do bułki tartej; obtaczamy ja z obu stron a nastepnie wrzucamy na mocno rozgrzany tłusz i smażymy ok 6 min z kazdej strony. Bardzo dobra z ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ostatnio oglądałam w tv jakiś program na temat ryb. Według autora panga to ryba zupełnie nie zawierająca składników odżywczych, sztycznie pasiona, do tego hodowana w ściekach Mekongu. Jeśli to prawda to, aż strach włożyć na talerz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    panga to nie ryba
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wszelkie negatywne informacje na temat pangi są rozpowszechniane przez konkurencję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    dobre :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo lubię smażoną pangę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    panga moja ulubiona ryba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    super rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !