Sposób przygotowania

Z kostek rosołowych robimy wywar. Około 2 litry wody.
Blenderem miksujemy pomidory (całe ze skórkami) razem z marchewką, pietruszką, serkiem topionym. Do gotującego się na wolnym ogniu wywarze wlewamy zmiksowaną masę. Przyprawiamy do smaku i dodajemy bazylię.

Możemy podawać z makaronem lub z ryżem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super z ryżem
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    trochę blada
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    pyszna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    no i taką zupę lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawa, ciekawa takiej jeszcze nie robiłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !