Sposób przygotowania

Ser pokroić w plastry. Maczać w rozbitym jajku, a następnie w bułce tartej. Kotlety kłaść na gorący olej i smażyć z obu stron 2-3 minuty. Podawać gorące.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    A u Słowaków nazywa się to \"zapiekany sir\", jest ich potrawą narodową i naprawdę nieżle smakuje.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    takie sobie ale zjeść się da
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    trzeba uważać bo chwila nie uwagi i się przypali :(
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ciekawe, jeszcze nie jadłam :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !