Sposób przygotowania

Boczek umyć i pokroić na paski o grubości około 5mm.
Dodać wszystkie przyprawy, wymieszać i odstawić na 20 minut.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
Rozgrzać patelnię i wrzucić boczek.
Smażyć od czasu do czasu mieszając. Gdy boczek jest ładnie zrumieniony dodać cebulę.
Smażyć do miękkości cebuli.
Podawać np. z pieczywem i dużą ilością musztardy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie jedzonko od czasu do czasu
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    od czasu do czasu nie zaszkodzi
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    lubię taki chudy boczuś
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Coś dla mojego męża:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mąż byłby zachwycony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !