Sposób przygotowania

Zmiesa mielonego,jajka,tartej bulki i przyprawy wyrabiamy mieso.Maczamy rece w wodzie i formujemy kulki.Sos pieczeniowy przygotowujemy wedlug instrukcji na opakowaniu,dodajemy nieco wiecej wody,nastawiamy i po zagotowaniu wkladamy do niego klopsiki.Gotujemy na malym ogniu.
Na patelni na oleju podsmazamy razem pokrojona w kostke papryke,w slupki-marchewke i w piorka -cebulke.Lekko solimy i dodajemy do sosu z klopsikami.Razem dusimy az narchewka bedzie miekka.Czesto mieszamy.
Podajemy z salatka sezonowa.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    wyglądają smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Bardzo mi się podobaj te klopsiki +
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    wyglądają smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !