Sposób przygotowania

Makaron gotować przez 10 minut w posolonej wodzie. Po tym czasie odcedzić go i przelać zimną wodą. Kurki oczyścić, większe sztuki przekroić. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić grzyby i smażyć je na małym ogniu przez ok. 10 minut, stale mieszając. Kurki wymieszać z przestudzonym makaronem. Pomidorki przekroić na pół. Ogórki pokroić w plasterki, cebulę w piórka, zaś paprykę w paseczki. Pokrojone warzywa dodać do makaronu z grzybami. Polać dresingiem czosnkowym i posypać bazylią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !