Sposób przygotowania

Chrzan starkować. Zaparzyć wrzątkiem z solą, cukrem i octem. Ostudzić.Jajka ugotować na twardo. Posiekać a następnie utrzeć ze śmietaną, dodac chrzan, dokładnie wymieszać i przełożyć do słoiczka

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jajek nie dodawałam, może być fajne - wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ja też o tych jajkach nie wiedziałam. Zastanawiam się, jak długo taki chrzan może postać.
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Tak,może postać w lodówce do 3 dni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszny, zawsze robię taki sam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię taki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !