Sposób przygotowania

Jabłka obrać i wydrążyć gniazda nasienne . Pokroić na cząstki grubości 1 centymetra . Posypać solą , majerankiem , papryką . Wymieszać . Zostawić na 30 minut . Na patelni rozgrzać masło z oliwą . Smażyć jabłka z obu stron , aż zmiękną . ( ale nie za długo , bo się rozpadną ) .
Podawać na ciepło do smażonej wątróbki .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste i pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Fajne jako dodatek do pieczonego mięsa
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Do pieczonych mięs i do białej kiełbasy też idealne, jak sądzę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    i znów kolejny smakowity kąsek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !