Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Pieczarki czyścimy i kroimy w większe kostki. Papryki czyścimy i kroimy w większe kostki. Cebulę dzielimy w płaty. Ogórki kiszone kroimy na większe cząstki. Pierś z kurczaka kroimy na większe kostki, które przyprawiamy przyprawą do pikantnego grilla. Na patyki do szaszłyków nabijamy pokrojone warzywa i mięso według własnych upodobań. Wszystkie przygotowane szaszłyki wkładamy do rękawa, lekko opruszamy je przyprawą do szaszłyków i olejem. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 25 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajna wersja szaszłyków
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobre szaszłyki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Megg

    wspaniałe, smakowite szaszłyczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pyszota

    super szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kulinarna Ja

    takie są najlepsze!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    szaszłyki w każdej postaci pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    uwielbiam z grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !