Sposób przygotowania

Do gorącego beszamelu dodać musztardę, sok z cytryny,cukier i sól.Wymieszac i zagotować. Podawac do sztuki mięsa, kiełbasy z rusztu i ryb.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super sosik
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelka!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Super wypróbuję
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawy smak!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    super sos
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    lubię go do mięsa wołowego!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super!
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    do grila idealny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !