Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczeń

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielone mięsko
1/2 kilograma
jajko
2 szt
bułka tarta pikantna
3 łyżki
marchew
1 szt
czosnek
2 ząbki
Sól, pieprz, majeranek
ryż
2 (w woreczku)
kapusta czerwona
1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń

Gotujemy ryż ,oraz kapustę. Marchew obieramy ścieramy na najmniejszych oczkach tarki tak samo cebulkę,czosnek przeciskamy,dodajemy posiekaną zielenine,mięso mielone,ugotowany i wystudzony ryż,jajka,bułkę,oraz poszatkowaną kapustę,doprawiamy.Formę smarujemy tłuszczem posypujemy bułką tartą,wkładamy farsz,posypujemy majerankiem.Wstawiamy do piekarnika na ok 60 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 30.11.2011 09:33
bardzo ciekawy przepis
Daria14 13.02.2011 18:42
ciekawe
SmacznaPyza 12.09.2010 12:18
z czerwoną kapustą? nie wpadłabym na to!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak