Sposób przygotowania

Każdy filet rozbic tłuczkiem, przyprawić sola i pieprzem. Liczi obrać ze skórki, usunąc pestke. Na kazdym filecie kłaść po 3 liczi, zwinąć w rulonik, spiąć wykałaczkami. Panierować w roztrzepanym jaju i tartej bułce. Smażyć ze wszystkich stron na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Ciekawe jak smakuje. Ja dziś robiłam piersi z brzoskwinią.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    nigdy takiej nie jadłam, ale jak ze zdjęcia, jest pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie miesko z owocami, ale o liczi nigdy nie pomyslalam, interesujace!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Mam liczi w puszce,muszę wypróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Liczi nadaje mięsu lekko winny posmak. Jesli ktos lubi mieso z owocami to polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi ciekawie smakować !
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    o nie jeadłam jeszcze, ale musi byc zaskakujące
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo oryginalne i myślę, że smaczne danie. Lubię łączyć mięso z owocami.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam tak zrobionej piersi jeszcze......

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !