Sposób przygotowania

Salsefię umyć i dokładnie oczyścić, wodę zagotować, lekko posolić i wrzucić do niej salsefię. Ugotować do miękkości. Po ugotowaniu należy odcedzić, przestudzić, a następnie pokroić. Włożyć do salaterki, polać sokiem z cytryny, majonezem i dokładnie wymieszać. Połączyć z anchois i oliwkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Co to jest ta salsefia.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    To takie warzywo - ma dużooooo witamin :) i jest dobre w smaku ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    A powracając co przepisu to musi być smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    do*
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Małgorzato to takie warzywo z korzeniem, jak marchewka, czy pietruszka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    ciekawe
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    pierwszy raz słyszę o salsefii! :D
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ja też
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie będę ryzykował
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Samo zdrowie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !