Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową pokroić na 3cm kawałki, ugotować w osolonej wodzie.

Marchew, seler, pietruszkę pokroić w słupki, pieczarki w plastry, cebulę w piórka, podsmażyć na maśle. Przyprawić solą, pieprze, chilli, papryką ostrą.

Pod koniec dodać pokrojoną w kostkę paprykę, fasolkę szparagową, białą, czerwoną, kukurydze, poddusić chwilkę.

Kurczaka pokroić w kostkę, przyprawić, usmażyć na oleju.

PODANIE: Na talerzu układamy na środek ryż, na górę kurczaka, a dookoła ułożyć gotowe warzywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kolorowo i pysznie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    duzo warzyw i ryz - to lubie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    w sam raz dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !