Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: filety z wołowiny, kurczaka lub ryby o grubości pół centymetra, rozkłócone jajka, bułka tarta, czosnek, sól, olej.

SPOSÓB WYKONANIA: Posiekać bardzo drobno czosnek. Wymieszać z jajkami i solą. Filety maczać w jajku i panierować w bułce. Smażyć na złoto na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    no to zgłodniałam :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Wygląda super!
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    W prostocie jest najwiekszy urok
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zgadzam się w pełni z Barbarą.
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !