Sposób przygotowania

Cebulkę należy obrać z łupinek i bardzo drobno posiekać. Na patelni
należy rozpuścić masło i zarumienić na nim cebulkę, gdy już będzie złota należy przełożyć ją do wrzącego wywaru i całość gotować do 15 minut. Pod koniec gotowania należy wlać wino i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Cebulowa z winem ... mniam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    spróbuję
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    zaryzykowałbym spróbowanie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo fajna zupa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    spróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    musi super smakować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię zupę cebulową

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !