Sposób przygotowania

Wątrobę przemielić w maszynce, dodać odciśnieta bułkę (wczesniej namoczoną w wodzie), zrumienioną cebulkę na tłuszczu, żółtka,przyprawic do smaku sola, pieprzem i gałką muszkatołową. Białka ubić na sztywna pianę i wszystko lekko przemieszać.
Kłaść łyżeczką kluseczki na gotujacy sie rosół lub osolona gotującą się wodę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !