Sposób przygotowania

Królika gotujemy w wodzie z przyprawami do miękkości.Marchewkę trzemy na tarce lub kroimy w kostkę i dodajemy do gotującego się królika oraz cebulę pokrojoną w kostkę.Jeśli gotujemy królika z kością oddzielamy mięso od kości i kroimy,gdy mięso jest już miękkie dodajemy śmietanę i dusimy.Doprawiamy do smaku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    przepyszny króliczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Adrian3

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ela6

    Świetny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marlenka.S

    czeka na mnie taki w zamrażarce ;(
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam króliczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !