Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Filet umyć przyprawić solą,pieprzem skropić sokiem z cytryny odstawić na ok 1 godz. W tym czasie przyrządzamy sos:cebulę zeszklić na oleju do miękkiej cebuli dodajemy pokrojonego ananasa w kostkę i dolewamy sok z puszki dodajemy keczup,koncentrat pomidorowy i smażymy chwilę doprawiamy solą,pieprzem oraz można dodać odrobinę dowolnej ostrej przyprawy. Rybę kroimy na mniejsze części obtaczamy w mące i smażymy. Usmażoną rybę układamy w salaterce na przemian sos,ryba.Można podawać na zimno jak i również na ciepło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !