Sposób przygotowania

Ziemniaki z poprzedniego dnia zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Paluszki surimi pokroić w kosteczkę.Pokroić natkę i dymkę.Wszystkie składniki włożyć do miski,dodać jajko,sól,pieprz i wymieszać.Uformować placuszki(jak mielone),posmarować olejem,położyć na tacce do grillowania i piec na grilu z obu stron,aż się zrumienią.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam surimi, robiłam z nimi racuszki.Super pomysł miałaś.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Oj, muszę jak najszybciej kupić paluszki surimi :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    fajowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !